Kontakta Oss

NSD MASKIN & SLIP AB

Som kund hos oss får du  bästa tänkbara service, med stor trygghet och säkra leveranser. För oss är det viktigt att du som kund är 100 % nöjd.  Vi jobbar för att hålla mycket konkurrenskraftiga priser!

Alla produkterna vi säljer är också utvalda för att ge bra ekonomi i längden, för att alltid göra alla arbetsdagar så problemfria som möjligt. För oss är det viktigt att du som kund är 100 % nöjd både nu och framåt.

Kundservice

Har du frågor om någon av våra produkter eller vill ha offert, hör av dig vi finns här för dig.
Du når oss helgfria vardagar mellan 07.00-16.00. Telefon: 073-844 95 71
Om du vill kan du också kontakta oss via e-post, använd formuläret här på sidan eller skicka ett mail till info@nsdmaskin.se

NSD MASKIN & SLIP AB
Östra polarvägen 2
97132 Dorotea
073-844 95 71

Slipning av kedjor

Vi erbjuder kedjeslipning för skördare och motorsågar. Inlämnade kedjor slipas i helautomatiska, vätskekylda slipmaskiner med skärvätska.

Fraktservice

Vår turbil kommer direkt ut till dig med slipade kedjor och andra beställda produkter. Smidigt och tidsbesparande. I dagsläget besöker vi flera orter i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland och fler planeras.
Kolla våra rutter.

Kontakta NSD

Vi strävar efter att erbjuda bästa tänkbara service, med stor trygghet och säkra leveranser. Vi jobbar för att hålla mycket konkurrenskraftiga priser. För oss är det viktigt att du som kund är 100 % nöjd.
Kontakta oss.

Vi har märken från flera stora företag. 

Stihl – Oregon – Carlton – Strand – Iggesund forest – EnviOn – AdBlue – Gripen – Enviro Sys – Foreq – Lukoil – Gulf – Orlen Oil – Agrol – Nordforest